Vacatures

Vacatures

logo de hollandse pot enzo

De Hollandse Pot is de lekkere en gezonde thuisbezorg- en afhaaltafel van Midden-Nederland. Wij zetten het goede van vroeger weer op tafel. Vers gekookt en vol van smaak.

Bij De Hollandse Pot houden we van het goede van het leven. Daar werken en gedragen we ons naar. Geen poeha en poespas, maar stamppot en sla. We werken hard, maar houden van gezelligheid. Dus niet alleen stampen, maar ook regelmatig stappen met het team.

Jacco zwaait bij ons de scepter. Hij is een gedreven, enthousiaste bourgondiër uit Utrecht die van aanpakken houdt. Hij leerde het vak van zijn vader en kookt zoals in grootmoeders tijd. Dat doet het liefst met jouw hulp.

Extra handjes

De Hollandse Pot heeft regelmatig vacatures voor de keuken en de besteldienst. Als afwasser, keukenhulp, kok of Snelle Jelle op de scooter. Soms gaan de bestellingen met zo’n vaart, dat een rijbewijs een pre kan zijn.

Ben je student, zoek je een baantje voor een dag(deel), in het weekend of doordeweeks: wij zijn altijd op zoek naar extra handjes. Je gaat nooit met lege maag naar huis!

Contact

E-mail:

info@dehollandsepotenzo.nl

Telefoon:

085 - 877 0555

Adres / Afhalen

De Hollandse Pot enzo...

Grote Wade 19F

3439NX Nieuwegein

Openingstijden

MAALTIJD BEZORGSERVICE:

Maandag - Donderdag:

15:00 - 20:30 uur

Vrijdag, zaterdag & zondag gesloten

Volg ons

Bestel nu!
Vanaf €7,50!
Check
BBQ Enzo!